Tanden bleken

Wat is ‘Cosmetisch’ tanden bleken?

Cosmetisch tanden bleken is een behandeling met een bleekgel waar sodium bicarbonaat in zit (een natuurlijk ingrediënt welke het lichaam ook zelf aanmaakt in de alvleesklier). De gel wordt geactiveerd middels een speciaal ontwikkelde LED lamp met BLUELIGHT technology.

Bij cosmetisch tanden bleken wordt het glazuur van de tanden niet aangetast, zoals bij behandelingen met peroxide wel het geval is. Cosmetisch tanden bleken verwijdert hardnekkige tandverkleuringen. Verkleuringen zijn o.a. een gevolg van voeding (koffie, thee, drop, rode wijn), roken en de aanwezigheid van bepaalde bacteriën. Des te meer de tanden verkleurd zijn, des te beter het te behalen resultaat zal zijn. Tandsteen en plaque kunnen het beste voor de behandeling door een tandarts of mondhygiëniste worden verwijderd.

Wij houden ons geheel aan de nieuwe regelgeving die sinds 2012 binnen de EU geldt.

 

Voordelen cosmetisch tanden bleken:

  • peroxide vrij
  • veilig en pijnloos!
  • direct zichtbaar resultaat
  • witte tanden geven een verzorgde en jeugdige indruk!

 

BEHANDELINGEN:

1. Basis behandeling
De basis behandeling kun je zien als een opfris behandeling. Deze behandeling is alleen geschikt voor mensen met licht verkleurde tanden. Mocht je al eens eerder de tanden hebben laten bleken, dan is de basis behandeling voldoende.

Totale behandeltijd: circa 30 minuten oftewel 1x effectieve behandeltijd (circa 4 tinten).

 

2. Intens behandeling
De intens behandeling is ideaal als je een goed zichtbaar resultaat wilt behalen. Dit is vooral voor redelijk tot erg verkleurde tanden de beste behandeling. Des te meer de tanden verkleurd zijn, des te beter het te behalen resultaat zal zijn.

Totale behandeltijd: circa 1 uur oftewel 2x effectieve behandeltijd (circa 6-8 tinten).

 

3. Extra Intens behandeling                       

De intens behandeling is ideaal als je een goed zichtbaar resultaat wilt behalen. Dit is vooral voor redelijk tot erg verkleurde tanden de beste behandeling. Des te meer de tanden verkleurd zijn, des te beter het te behalen resultaat zal zijn.

Totale behandeltijd: circa 1 uur oftewel 3x effectieve behandeltijd (circa 8-10 tinten).

 

4. VIP behandeling
Bij ernstig verkleurde tanden wordt deze VIP behandeling aangeraden. Of indien de hoektanden ernstiger zijn verkleurd dan de overige tanden. Hiermee valt het maximale resultaat te behalen.

Totale behandeltijd: circa 1,5 – 2 uur oftewel 4x effectieve behandeltijd (circa 10-12 tinten).

 

ALLE BEHANDELINGEN ZIJN ALS DUO TE BOEKEN!

tanden bleken amersfoort